Eigen elevator pitch??

Geplaatst door admin op 1 augustus 2012 | Algemeen, Communicatie, Spreker/dagvoorzitter/host

Keihard werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt! Een bevriende zakenrelatie vroeg mij in juni een groep interimmers te adviseren en beoordelen … op hun elevator pitch. Ja natuurlijk, kan ik dat. Maar. Tja. Wat bleek. Toevallig. Dus euh; Marlou heeft haar eigen elevator pitch niet voor elkaar. Nou, nu dus wel. Met een grote MAAR; natuurlijk is ook die van mij veel te lang. Denk dat zelfs de langste liftrit in het het hoogste kantoorpand aan de 020-Zuidas te kort duurt voor ‘mijn’ elavator pitch. Dus ja, ik moet en ga de tekst wel inkorten. Maar voor nu alvast de lange versie.

Mijn specialiteit is passie. Ik bedenk creatieve marketingcommunicatieconcepten en geef daarmee antwoord op de vraag hoe marketingcommunicatie of communicatie in te zetten ten gunste van een bedrijf, instelling, personeel, leveranciers, …. of product. Door mijn opleidingen [commerciële economie en marketingcommunicatie] en met meer dan 25 jaren werkervaring, ben ik in staat snel een bedrijfseconomische scan te maken. Voor elk zichtbaar gemaakte probleem, bied ik een creatieve vooruitstrevende strategische oplossing. Uiteraard meer detaillistisch en uitgebreider op mijn eigen vakgebied; marketing communicatie.

Daarnaast kan ik met mijn power, gedrevenheid en dynamiek andere mensen motiveren, enthousiasmeren en verbinden. Ik krijg dingen voor elkaar. Al meer dan 10 jaar, run ik mijn eigen consultancy ‘Bullens communicatie regie’. Ik werk voor verschillende soorten opdrachtgevers; lokale, regionale en nationale overheden en semi-overheden, evenementenorganisaties, grote internationale en kleinere bedrijven in elke sector of discipline en ook voor NGO’s. Onder ‘Opdrachtgevers’ op mijn site, kun je lezen wie dit zijn. Tot een jaar of 4 geleden werkte ik voornamelijk in Twente en sinds ik dat zelf ook wil, ook in de rest van Nederland en zelfs daarbuiten … afgelopen jaar in Tanzania en Peru en binnenkort misschien in Oost-Timor.

Opdrachtgevers vinden mij; betrokken, creatief, daadkrachtig, volhardend, innovatief en andersdenkend, doortastend, goed verstaander; luisterend oor, verbindend, weinig woorden nodig, energiek, … Voor meer info, kijk dan even op mijn linkedInprofiel. Ik ben een gepassioneerd strategische adviseur, enthousiaste communicatieprofessional, nuchtere marketeer, motivational speaker en ‘enthousiasmerende people mover’, natuurlijke networker, creatieve ziel en brainstormer, commerciële onafhankelijke out of the box denker, betrokken interim consultant, gestructureerd werkende probleemoplosser en allround dagvoorzitter en presentator met humor!!

En het meest rare aan bovenstaande vind ik wel…. al die keren dat ik het woordje ‘ik’ typte. Ook al mag dat en hoort dat zelfs in een elavator pitch…. doe mij maar ‘samen’… is ook leuker als de lift blijft hangen :).

Reageer: