TaskForce HighHeels ook aanwezig tijdens lustrumeditie FIFE

Geplaatst door admin op 12 november 2014 | Algemeen, Communicatie, FIFE Vrouwenbeurs, Ladies in biz

Dinsdag 25 november 2014 is de vijfde en tevens laatste editie van FIFE, Female Inspiration Festival Enschede, in het Muziekcentrum. Ook dit jaar worden tijdens dit geweldige evenement weer meer dan 1000 vrouwen verwacht door de organisatie. Doel van FIFE is om vrouwen te inspireren en motiveren tot economische zelfstandigheid en onafhankelijkheid.
De hele dag is gevuld met super veel activiteiten in alle zalen van het Wilminktheater, Muziekcentrum en Atak die voor 1 dag verdeeld zijn in verschillende pleinen, straten, boulevards en rotondes. Ook zijn er optredens van bekende en minder bekende personen en worden tientallen workshops georganiseerd. Vrouwen empowerment ten top.

Ben best trots dat de TaskForce HighHeels ook weer een bijdrage leveren aan FIFE. Vorig jaar hadden we onze ‘First Step of HighHeels’; een succesvol evenement de avond voor het FIFEfestival ook in het Wilminktheater. Dit jaar zijn we op de dag zelf aanwezig ten gunste van de hogeropgeleide vrouw. Het kernteam van de TF HighHeels verzorgt namelijk ook een workshop:’Hoogopgeleide vrouw, welke volgende stap maak jij?’ Zowel om 11.30 uur als om 14.45 uur kun je luisteren naar onze visie op het nemen van carrièrestappen door vrouwen. Leer van onze ervaringen en verhalen, onze fouten, twijfels en onzekerheden en… van onze tips!

Reageer: