D’RAN 17 Festival voor democratie, dialoog & durf

Geplaatst door admin op 31 augustus 2017 | Algemeen, Communicatie, Ladies in biz

‘Dialoog & durf’, termen die mij op het lijf geschreven zijn. Dus ook een uitdaging voor de TF HighHeels. Vrijdag 8 en zaterdag 9 september 2017 zijn wij erbij tijdens dit democratiefestival D’RAN in Enschede, Roombeek. TF HighHeels verzorgt een workshop [vorm: JUMP] van 3 kwartier op vrijdagochtend om 9.30 uur en eentje op zaterdagmiddag om 13.30 uur in de Twentse Welle.

Titel workshop. Taskforce HighHeels: “Wat is jouw toekomst?”

Samenvatting. Carrièrestappen van, voor en door hoogopgeleide vrouwen. Krijg inspiratie. Leer van onze ervaringen en verhalen, onze fouten, twijfels en onzekerheden en… van onze tips! Hoe zorgen we dat [hogeropgeleide] vrouwen in Nederland meer doen met hun hoge opleiding?

D’RAN Festival
D’RAN is een festival wat met zogeheten blokkenschema’s werkt. Het verschil met een muziekfestival is dat je op D’RAN als bezoeker geen keuze maakt op welke momenten je naar een artiest luistert met bijbehorende locatie, maar dat je een keuze maakt over welke sessie je bezoekt [zoals die van ons]. Hier kun je, in het (voorlopige) programma, de verschillende parallelsessies bekijken. Allen gratis te bezoeken. En … vol = vol.

Bezoekers/studenten
Op vrijdag 08 september bestaan de festivalbezoekers, naast reguliere bezoekers, uit Saxion en UT-studenten. Ook zijn er circa 600 ROC-studenten, die als onderdeel van een introductievak, tenminste 3 sessies op die dag dienen te bezoeken. Op zaterdag zal het publiek uit louter reguliere bezoekers bestaan.

Promotie
Natuurlijk proberen we zelf, als HighHeels, D’RAN te promoten en ook onze workshops.
De online en tv-show ‘Vrije Republiek Twente’ van o.a. de Twentse lokale omroepen besteedde de afgelopen periode – en zal dat de komende tijd ook nog doen – aandacht aan D’RAN. Op vrijdag 1 september, worden ook opnames gemaakt, wij mogen dan ook als gast onze workshop promoten. Het onderwerp zal zijn ‘de positie van de vrouw in de Vrije Republiek Twente’. Zou leuk zijn als jullie er bij zijn om ons aan te moedigen. De opname is om 16.00 uur in het Atak Café [voorheen Gusto]. Op beide festivaldagen worden ook opnames gemaakt, alsmede op de twee vrijdagen na 8 en 9 september.

#TotD’RAN?!

Reageer: