Bullens communicatie regie

Structuur onderkennen en toepassen

Bullens communicatie regie is een communicatieadviesbureau. Van (marketing)communicatiestrategie en -advies tot regie, begeleiding en uitvoering van een communicatieplan. Het gehele bedrijfseconomische spectrum wordt in ogenschouw genomen met specifieke aandacht voor marketingcommunicatie.
Bullens communicatie regie onderscheidt zich door de combinatie van jarenlange ervaring in zeer diverse sectoren en branches, professionaliteit, passie en energie, gedrevenheid en enthousiasme, deskundige inzet en grote betrokkenheid, totale onafhankelijkheid, probleemoplossende benadering, nuchterheid, realiteit en structuur.
Bullens communicatie regie gaat uit van het principe dat goede, gestructureerde, professionele communicatie, de opdrachtgever uiteindelijk financieel voordeel oplevert. Bullens communicatie regie adviseert bij voorkeur vanaf de communicatiebasis.

Bullens Business Boost; organisatie- of bedrijfsresultaat verbeteren door optimale communicatie!?
In feite ben ik ervan overtuigd dat 95% van de zichtbare en onzichtbare knelpunten in een organisatie of bedrijf, communicatie gerelateerd zijn. Dat impliceert naar mijn mening ook meteen, dat de antwoorden te vinden zijn in optimale strategische marketingcommunicatie.” stelt Marlou.“Daarom kan ik zorgen dat het rendement verbetert en dat organisatiedoelen bereikt worden; want communicatie is mijn vak. Met de Bullens Business Boost ontdek, bepaal en registreer ik de zichtbare en zeker de onzichtbare knelpunten in, bij en rond een organisatie en adviseer hoe deze op te lossen middels strategische marketingcommunicatie.

Met de Bullens Business Boost helpt Marlou Bullens het rendement van uw bedrijf of organisatie te verhogen; met haar frisse, economische, commerciële en tegelijkertijd sociale blik, ontdekt zij de vele communicatiegerelateerde vlekken in de organisatie waar u zelf blind voor bent. Zij ziet wat u niet [meer] ziet. Met lef en doorzettingsvermogen in een uitgebalanceerde mix van emotie en ratio, gaat zij vol energie en positieve overgave aan de slag! Zij structureert, ziet welke ballast overboord kan, schudt op, maakt wakker, vernieuwt, adviseert en optimaliseert de communicatie doeltreffend ter verbetering van uw bedrijf of organisatie. Marlou ziet zichtbare en onzichtbare knelpunten en bedenkt daarvoor creatieve passende antwoorden, oplossingen en ideeën om het rendement te verhogen.

Bullens Business Boost neemt 1, 2 of 3 dagdelen – afhankelijk van de grootte van het bedrijf, de organisatie of afdeling – in beslag. Marlou Bullens voert een overall bedrijfseconomische analyse uit, met specifieke aandacht voor communicatie en marketing. Uitkomsten en aanbevelingen worden in de vorm van een zeer bondige marketingcommunicatie strategie binnen 2 werkdagen na de scan, mondeling toegelicht en schriftelijk kort maar krachtig gedeeld met u als opdrachtgever.

Neem contact op