Personal coaching

Tijdens deze intensieve individuele coaching werken jij en ik samen aan verdieping en versterking van je persoonlijke effectiviteit in spreken en presenteren. Dat doen we middels ‘on-the-spot coaching’, door theorie en praktijk te combineren. We kijken naar de opbouw van jouw presentaties en hoe de authenticiteit geborgd blijft. We zorgen dat de communicatie binnen de organisatie en naar buiten beter en met impact verwoord wordt, met als basisingrediënten authentic, clear en effective.
Ook van deze coaching is de E.A.S.E.-methode, het persoonlijke consultancy-programma van Presentation-Master (Energy, Authenticity, Skills & Engagement) het fundament. Deze relatief eenvoudige methode zorgt dat je op een duidelijke manier elk publiek méékrijgt in je verhaal en jouw idee bij hen landt.

Deze personal coachingstrajecten zijn zeer geschikt voor individuen zoals bestuurders, managers en leiders. We zorgen samen dat je als spreker met vertrouwen belangrijke presentaties ingaat en spreekt met impact. Het betreft een individueel traject van drie maanden voor één persoon bestaand uit vijf bijeenkomsten met mij als persoonlijke trainer.
Dit traject is ook beschikbaar als een zeer intensieve ‘one-day coaching’ voor als je onverwacht en per direct voor een belangrijke presentatie staat. Het betreft een zogenoemde ‘last minute’ of ‘spoed coaching’ waarbij we tijdens een hele intensieve dag de presentatie voorbereiden en de uitvoering op scherp zetten.
 

Uiteraard is personal coaching ook als ‘incompany traject’ of bij ‘open inschrijving’ beschikbaar voor een kleine groep van zes à maximaal acht personen. Bij dit groepsformat behalen we de beste resultaten met vier bijeenkomsten, waarvan altijd minimaal één individuele 1-op-1 sessie voor elke deelnemer en een of twee sessies met de hele groep.

Je bent een fijne trainster, hebt oog voor de mens, bent duidelijk en direct, geeft goede aanwijzingen en bent kritisch waar het moet. Je blijft dicht bij wie je bent en waar je voor staat. Dat is juist prettig. Ook jouw manier van communiceren is fijn.
De incompany training ‘spreken met impact’, die ik samen met een groep collega’s van Marlou kreeg, biedt een mooie match tussen theorie en praktijk. De opnames en schriftelijke terugkoppeling in de vorm van het Personal Performance Plan vind ik echt zeer waardevol.

Carla Admiraal, manager bij Dimpact.