Wat houd ik toch van mooie ronde getallen en dan vooral de 2 of twee. Volledig uitgeschreven of als cijfer. Je begrijpt dat ik mijn geluk niet op kan dit jaar. Nu is het vandaag ook nog eens 2 januari 2022. Mooier ga ik het niet meer meemaken. Nou ja, 2 februari 2022 [mijn trouwdag ook nog eens]. Dan houdt het echt op. Zeker is in ieder geval dat ik het jaar 2222 niet ga halen of meemaken.

Bestaat de aarde dan nog? Dachten mensen daar 200 jaar geleden over na? In 1822? Geen idee eigenlijk. Moet zeggen dat ik daar zelf ook nooit zo mee bezig was. Op een of andere manier maakt de huidige wereld met de aanhoudende pandemie dat anders. Dit virus wat ons ook heeft doen beseffen hoe belangrijk je naasten zijn en hoe onbeduidend materiële zaken. Afgelopen week heb ik ook nog de film ‘Don’t look up’ gekeken. Samen met het feit dat steeds meer mensen om me heen minder vlees eten en nog bewuster zijn met waar hun dagelijkse voeding uit bestaat. En de media die schrijven over wat wij als mens onze aarde aandoen. Dat alles heeft ook effect op mij en mijn denkwijze. Je kunt je ogen niet (meer) sluiten …. 

Terug naar 2022. Dit jaar. Ik wil zo graag mooie dingen voor iedereen om me heen; liefde, gezondheid, succes! Alles wat iemand zich wenst gun ik diegene van harte. Jou ook. Daarom wil ik dit jaar – het jaar met al die mooie tweeën – iets bijzonders doen. Het lijkt me gaaf om wat voor jou te kunnen betekenen in 2022. Mijn bijdrage aan de vervulling van jouw wensen. Als je denkt dat ik iets voor je kan doen, laat het me dan alsjeblieft weten. Vraag het me gewoon. Één keer moet genoeg zijn. Twee keer vragen mag ook hoor; alleen al omdat 2 zo’n mooi getal is met twee ‘ees’. Ik help ontzettend graag. 

Geweldig 2022 gewenst! Lieve groet van Marlou