Zaterdag 27 februari was het zover; opnamedag in de Museumfabriek in Roombeek Enschede voor alle zeven speakers van TEDxTwenteU 2021 ‘Outsmarting Ourselves’. Samen met Nienke van Bezooijen vertegenwoordigde ik de speaker coaches van Presentation-Master. TEDx-coaching levert ons altijd energie op. Ook deze keer.

Linda beet het spits af – zeer zenuwachtig vooral veroorzaakt door haar eigen perfectionisme – en dat deed ze geweldig. Gevolgd door Camiel, de marketingman van het Solarteam, en daarna de Canadese Gabriël over drones die veel meer kunnen dan alleen maar foto’s maken of filmen. Na een korte pauze volgde mijn eerste coachee Ameya Chrisna over het effect van het verzamelen van luciferdoosjes op zijn leven. Waanzinnig leuk om zijn talk te horen [en zien]. Cristina uit Milaan legde ons uit waarom robots ook geëmancipeerd moeten zijn. En na nog een korte break kwamen mijn twee laatste coachees aan de beurt. Jim Niemeijer bedacht een oplossing waardoor wij weer doneren aan Goede Doelen en deze organisaties weer vertrouwen. Sonja Wekema inspireert ons om niet stil te zijn maar onze talenten te gebruiken en onze stemmen te laten horen.

Het was een heerlijke dag. Vol met energie, enthousiasme en inspiratie, met ‘outsmarting ourselves’ als het leidende thema. Zeer trots op onze TEDx-talkers, moe en voldaan waren Nienke en ondergetekende na afloop van deze lange, prachtige opnamedag. Wil jij het resultaat ook zien en horen op zaterdagmiddag 20 maart 2021 van 3.00 – 5.00 pm? Koop dan een kaartje van 5 euro via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-tedxtwenteu-132832398279 . Het is zeer de moeite waard.

Coachende groet van Marlou