Eventinitiator & -organisator

Als communicatieadviseur initieer en organiseer ik al decennialang om verschillende redenen allerlei soorten evenementen voor diverse organisaties. Net als bij mijn werk als communicatieadviseur stel ik allereerst de ‘waaromvraag’: Wat is het nut en de noodzaak van het evenement? Als dit duidelijk is kunnen we samen het thema bepalen. Ik zorg dat tijdens jouw seminar, congres, relatiemiddag, conferentie, netwerkbijeenkomst of welk event dan ook, dit thema overal te horen, voelen en zien is. Ik neem desgewenst de regie op de inhoud en uitvoering zodat we een perfect georganiseerd ‘event met impact’ presenteren en neerzetten.

Ervaringen bij het organiseren van Golden Tulip Rally, Fundraising Fashion Fair, grote congressen TSM, symposium Internationale Vrouwendag en veel meer.