Dat je denkt ‘Waar moet mijn eerste blog op mijn vernieuwde site over gaan?’ Over de nieuwe site dus. Logisch toch?

De weg hier naartoe was wel langer dan ik had verwacht. Dat lag vooral aan mezelf. Alles gaat voor, behalve je eigen site. Iets met ‘het kind van de dokter’ of ‘ook bij de loodgieter lekt de kraan’. En als ik dan eindelijk wat aanleverde, dan had de vormgever geen tijd. Goh wat raar. Sorry Rick, voor het soms opvoeren van de druk. Of was de tekst natuurlijk veel te lang. Nog steeds eigenlijk. Daar ga ik nog wel mee aan de slag.

Bijzonder is wel dat in het hele traject de foto’s het snelste klaar lagen. Nou heb ik een hekel aan fotoshoots, dus dat maakt dit feit dubbel ongewoon. Een afspraak met een van mijn favoriete fotografen – nogmaals dank Merel – was snel geregeld. En dus moest ik wel. Merel ging gewoon aan de gang. Naarmate de fotoshoot vorderde ontspande ik steeds beter. Dat zie je terug in de beelden. Nog wat eigen fotomateriaal aangeleverd. En als laatste het smaakvolle sausje van Sander Rebelfish eroverheen. 

Ben ontzettend blij met het resultaat. Deze site is om het verhaal over mij als communicatieprofessional en sprekerscoach te ondersteunen. In het echt ben ik natuurlijk leuker. Haha. Nee hoor, dat niet. Wel ‘echter’. En dat is ook logisch. 

Dingen die ik kwijt wil over reizen, heerlijk eten en over alle andere ‘ervaringen’ die de moeite waar zijn om te delen, kun je op mijn site vinden onder ‘Wat mij bezighoudt’. Dat is dus de plek waar je dit eerste blog leest. En zeker niet het laatste. Heb nog wel een paar interessante onderwerpen in gedachten. En dan zie je nog een vierde blok op mijn homepage. Daar krijg je meer achtergrondinformatie over mijn opleiding- en ervaringsachtergrond. Hoort er ook bij.

Veel leesplezier. Ik ga echt proberen paar keer per maand hier iets te plaatsen.

Lieve groet, Marlou..

En oh ja, wil je alvast tips van reizen die ik gemaakt heb, dan kun je me natuurlijk ook even een mailtje sturen. Van verschillende Europese steden zoals Maastricht, Lissabon en Stockholm heb ik al een mailtje met tips voor je klaar staan, omdat ik die al eerder naar vrienden stuurde. Dat geldt ook voor landen zoals Thailand met vooral Bangkok, Vietnam, Colombia, Panama, Rwanda, Zuid-Afrika en dan vooral Kaapstad en nog meer prachtige plekken!