Masterclass

Voor iedereen die zich wil verdiepen in de geheimen van ‘public speaking’ organiseer ik exclusieve masterclasses. Als Presentation Master deel ik met een groep van minimaal zes en maximaal tien personen tijdens twee dagdelen – bij voorkeur achter elkaar op één dag – de fijne kneepjes van het presenteren.

De masterclass ‘spreken met impact’ leent zich uitstekend om te leren hoe jij jezelf optimaal kan presenteren; jouw boodschap of idee duidelijk en authentiek overbrengen voor zowel een groot als klein publiek. Ik zorg dat jij weet hoe je gestructureerd en effectief kunt spreken met plezier op een duurzame manier. Aan het einde krijgt iedere deelnemer een Personal Performance Plan waarmee elke presentatie een plezier wordt om te doen en om naar te luisteren.

Een masterclass met als thema ‘effectief aan de vergadertafel’ zet ik op verzoek in, om de persoonlijke effectiviteit tijdens vergaderingen te vergroten. Nadruk ligt dan uiteraard minder op presenteren en meer op de groepsdynamiek en interactie tijdens vergaderingen, zowel in persoonlijke setting als in conference calls. 

Na het volgen van deze masterclass kan je met een relatief korte voorbereiding – aan de hand van ons ‘Professional Speakers System’ E.A.S.E. – op een authentieke, duidelijke en effectieve manier een presentatie met impact geven. Of je hebt geleerd om effectiever te vergaderen met meer impact.