Media- & woordvoerderstraining

Tijdens deze training leer je hoe jij je het beste voorbereidt op een mediaoptreden met kwaliteit en impact en hoe je jouw mediaboodschap optimaal formuleert. We trainen je zodat jij jezelf de benodigde vaardigheden eigen maakt, waardoor je uitstekend voorbereid en vol zelfvertrouwen elk mediaoptreden geeft. Ik help je bij het vertalen en simpel en duidelijk formuleren van jouw mediaboodschap en bied als extra optie dat ik je (help bij) het bepalen van het mediabeleid.

Ik leer je om te gaan met moeilijke vragen van journalisten en zorg dat jouw mediaoptreden succesvol is en onthouden wordt vanwege de kwaliteit.

Marlou is een op-en-top professional. Recht door zee, kordaat, open-minded en heel attent. Ze kent haar vak van binnen en van buiten en weet me te inspireren om net die extra stap te zetten.
Elke Geraerts, Doctor in de Psychologie, Keynote Speaker en Managing Partner Better Minds at Work

Voor deze training beschikt Presentation-Master over twee experts. Nienke van Bezooijen weet dankzij haar jarenlange ervaring perfect hoe een boodschap te formuleren die werkt voor camera en publiek. En ik zelf, Marlou Bulllens, ben doorgewinterde expert als communicatiedeskundige en ervaren woordvoerder voor organisaties en bedrijven. Ook in onverwachte crisissituaties blijf ik de rust zelve en kun je op mij rekenen.

We werken met realistische oefeninterviews in de training, die je het gevoel geven dat je echt in een journalistiek vraaggesprek zit. Dit maakt onze mediatrainingen zeer praktisch, direct inzetbaar en ingericht aan de hand van jouw eigen situatie. Daarnaast helpen we je met de zo belangrijke voorbereiding voor een mediaoptreden en het krachtig formuleren van je mediaboodschap.