Morgen zit ik live in de studio van Hart van Nederland. Mag dan als woordvoerder van ANKO optreden namens alle 50.000 kappers van Nederland. Mijn media-debuut! Heb je nog tips?” Meral Halaceli appte mij op dinsdag 5 mei jl. deze woorden. Premier Rutte zou tijdens de persconferentie van 6 mei ’s avonds nieuwe maatregelen aankondigen en hoogstwaarschijnlijk mochten alle kappers spoedig weer open. Vandaar Meral haar tv-debuut. Of ik nog tips voor haar had als sprekerscoach. Natuurlijk!!

We belden de volgende middag drie kwartier lang met elkaar, terwijl zij onderweg was naar de studio in Hilversum. Een paar uur later bleek hoe goed ze naar mij geluisterd had. Wat was ik trots op haar. Ze had de juiste energie, bleef zichzelf, had overduidelijk naar mijn tips geluisterd en gebruikte haar handen en stem helemaal goed. Ook de inhoud klopte; ook haar woordgebruik was helemaal oké. Ze zei precies de dingen die we doorgenomen hadden en ze maakte verbinding met haar publiek. Wat een kanjer.

Uiteraard feliciteerde ik haar daarna en dankte Meral mij voor deze speedcoaching. Dit zette mij wel aan het denken. Kort en goed; ik bied vanaf nu ook SPEED SPREKERSCOACHING aan. En dat kan voor alle mogelijke optredens en presentaties zijn. Of het nu om een speciale levensgebeurtenis gaat waarbij jij een persoonlijke toespraak wilt houden of om een optreden op tv. Ook als je een moeilijke boodschap moet brengen aan je medewerkers of de media te woord zal staan. Ik help je graag met een korte sprekerscoaching zodat je minder zenuwachtig jouw optreden authentiek en duidelijk verwezenlijkt.

Je mag me altijd bellen of mailen. Gewoon doen. Hartelijke groet, Marlou