Over Marlou Bullens

Ben jij goed in vertellen wie je bent? Of vind je dat ook best raar om te doen? Natuurlijk besef ik dat mensen die overwegen met mij samen te werken ook graag wat ‘achtergrond’ over mij lezen. Zo zit ik zelf ook in elkaar. Nieuwsgierig? Nee, gewoon ‘graag meer weten’.

Het liefste vertel ik je een keer persoonlijk over mezelf. Klein tipje van de sluier kan ik natuurlijk wel oplichten. Volgens mij – en volgens anderen ook hoor – zijn mijn belangrijkste eigenschappen dat ik erg positief, zeer empathisch, recht door zee en to the point ben en dat ik durf. En nog iets noemenswaardig wat hier wel op zijn plaats is om te vermelden: ik heb een groot gevoel voor gelijkwaardigheid. Dat uit zich onder andere in het feit dat ik me nergens te goed of te min voor voel.

Referenties geef ik je ook liever mondeling. In de ruim 30 jaar dat ik als communicatieadviseur werk heb ik zoveel soorten klanten gehad. Dat waren zowel profit als non-profit organisaties in alle mogelijke branches.

Wil je nu alvast meer weten kijk dan hier naar mijn curriculum vitae of op mijn LinkedIn profiel