Sprekerstraining & -coaching

Wil jij leren spreken vanuit je hart? Dan kan ik, Marlou Bullens, je helpen. Als gelicenseerd Presentation Master train of coach ik jou met E.A.S.E., Energy, Authenticity, Skills & Engagement, het persoonlijke consultancy-programma van Presentation Master. Het mooie van het ‘leren spreken’ is dat het zo logisch in het verlengde ligt van mijn communicatieadvieswerk. Al decennialang adviseer ik mijn opdrachtgevers hoe zij hun boodschap duidelijk en effectief overbrengen naar de juiste doelgroep. Nu train ik mijn klanten ook hoe zij krachtig en met impact kunnen spreken om hun missie over te brengen.

‘Presentation Master by Bullens communicatie regie’ biedt verschillende training- en coachingstrajecten ‘spreken met impact’ aan voor individuen en groepen. Dit doe ik alleen of samen met een collega Presentation-Master.

Over Presentation-Master

Founder van Presentation-Master is Nienke van Bezooijen. Nienke ontwikkelde de Speakers Success Solution® en schreef hierover een boek in het Engels waardoor de training-, coaching- en mentoringtrajecten ook toegankelijk zijn voor de internationale markt. Onderdeel van deze methode is het Professional Speakers System E.A.S.E®