Ingrijpende, speciale gebeurtenissen in het leven zijn niet altijd onverwacht: soms wel, soms niet. Zo is een huwelijk of diploma-uitreiking in de meeste gevallen wel voorzien en een overlijden – zeer helaas – van een naaste meestal niet. Spreken tijdens een levensgebeurtenis zoals bij een afscheid van een vriend of tijdens het huwelijk van je kind, wil je vooral erg graag heel goed doen. Puur en met de juiste emoties. Ik kan je helpen om jouw presentatie te verbeteren met sprekerscoaching.

Als gelicenseerd sprekerscoach help ik jou dit te realiseren door samen snel tot de kern te komen en te zorgen dat jouw toespraak met impact beklijft, zoals jij dat voor ogen hebt. De inhoud van jouw toespraak kan ik voor je optimaliseren of ik schrijf je verhaal helemaal, als je dat fijner vindt. Ik kan zelfs – als je dat wenst –  jouw toespraak namens jou voordragen. Als we genoeg tijd hebben ter voorbereiding, dan nemen we die ook en anders maken we er speedcoaching van. In beide gevallen help ik je zodat jij authentiek spreekt met impact tijdens deze ingrijpende, speciale gebeurtenis in jouw leven.

Wil je meer weten of (speed)sprekerscoaching, mail of bel me dan even.

Sterkte alvast. Hulpvaardige groet van Marlou