Vitaal lijf & brein

Vitaal lijf & brein

Half september trof ik Cindy Achterberg bij Bardot Enschede… toen de horeca nog open was. We ontdekten dat we iedereen hetzelfde willen en kunnen bieden; fysieke en mentale vitaliteit. En daarom ontwikkelden we een ‘Vitale Menukaart’ voor alle werkenden in Nederland,...
Zoals het was…

Zoals het was…

…wordt het nooit meer. Dat begrijp ik heus wel. Toch denk ik dat wij – de mens – graag alles zoveel mogelijk bij het oude laten. Gewoon zoals we het altijd gewend zijn te doen, willen we het liefste dingen blijven doen. Toch moeten we er aan geloven....
Reizen …. nu even niet!

Reizen …. nu even niet!

Ook al zou ik het nog zo graag willen en is dit toch wel mijn grootste hobby…. reizen kan nu gewoonweg even niet. En dat is natuurlijk een luxe probleem. Als je deze wereldkaart bekijkt en ziet waar ik al geweest ben, dan ben je het zeker met mij eens. Wil je...