Zoals het was…

Zoals het was…

…wordt het nooit meer. Dat begrijp ik heus wel. Toch denk ik dat wij – de mens – graag alles zoveel mogelijk bij het oude laten. Gewoon zoals we het altijd gewend zijn te doen, willen we het liefste dingen blijven doen. Toch moeten we er aan geloven....
Reizen …. nu even niet!

Reizen …. nu even niet!

Ook al zou ik het nog zo graag willen en is dit toch wel mijn grootste hobby…. reizen kan nu gewoonweg even niet. En dat is natuurlijk een luxe probleem. Als je deze wereldkaart bekijkt en ziet waar ik al geweest ben, dan ben je het zeker met mij eens. Wil je...
Klaar… wat ben ik blij!

Klaar… wat ben ik blij!

Dat je denkt ‘Waar moet mijn eerste blog op mijn vernieuwde site over gaan?’ Over de nieuwe site dus. Logisch toch? De weg hier naartoe was wel langer dan ik had verwacht. Dat lag vooral aan mezelf. Alles gaat voor, behalve je eigen site. Iets met ‘het kind van de...