Woordvoerder & mediatrainer

In geval van onverwachte, acute crisissituaties kun je mij bellen en treed ik – op verzoek – voor jouw bedrijf of organisatie op als woordvoerder. Ik communiceer met de media namens jou. Als doorgewinterde communicatieprofessional en ervaren woordvoerder blijf ik de rust zelve en weet ik exact wat gedaan moet worden en hoe te handelen. Ik houd het hoofd koel, informeer en communiceer weloverwogen en duidelijk met alle betrokkenen inclusief de media.

Ook kan ik je leren hoe jij je het beste voorbereidt op een mediaoptreden met kwaliteit en impact en hoe je jouw mediaboodschap optimaal formuleert. Als Presentation Master verzorg ik samen met mijn PM-collega Nienke van Bezooijen media- en woordvoerderstrainingen.

Ervaringen bij Roerink Food Family, een wooncorporatie en een zorggroep.