Kennismakingsworkshop ‘Spreken met impact’

Tijdens deze workshop laat ik je kennismaken met de methode van Presentation-Master en deel de essentie van ‘spreken met impact’ met je. Het betreft een laagdrempelige, korte en krachtige training van twee à twee en half uur voor een groep van minimaal zes en maximaal tien personen.
Je leert de basis kennen van onze eigen persoonlijke consultancy-programma E.A.S.E.: Energy, Authenticity, Skills & Engagement. Ik licht toe hoe je impact kunt creëren op een authentieke en effectieve wijze. Ik laat je zien, horen, ervaren en uitproberen wat ‘spreken met impact’ betekent.

Deze workshop laat je kennismaken met het PM-team, de werkwijze van Presentation-Master en haar ‘Professional Speakers System’. Interessant voor mensen die regelmatig voor kleiner en groter publiek in- of extern hun boodschap effectief willen overbrengen.

Ervaring leert dat deze workshop vaak smaakt naar meer. Deelnemers kiezen dan voor een vervolg in de vorm van een personal coachingstraject. Indien gewenst kan ik elke deelnemer aan deze workshop adviseren over een vervolgtraject.